sAat-sAat teRindaH

•May 11, 2009 • 2 Comments

utk sape yg follow cite CINTA UNTUK AIN….diowang akn slalu dgr lagu neh….actually..da lme sye dok cri lagu neh..tppi tatau tjuk n sape nyanyi..so susah nk jumpe..tadik saye tertengok kat website TV3…de budak gtau tjuk lagu neh..terus le mendonlod…beshhhhhhhhhh…

SAAT -SAAT TERINDAH by RAMA

Saat kau hadir dalam hidupku
Terasa Indah
Hanya Bayangmu Menyentuh Jiwa
Temani Sepi
Kini Semua Cinta mu t’lah pergi
Meninggalkan diriku
Dalam Kehampaan
Sendiri…
Waktu terus berjalan dan memberi perih di hati
Hanya rindu yang aku dapatkan bukan cintamu
Kini baru aku menyadari
Kau begitu berarti di dalam hidupku ini…

Saat – saat yang indah
Saat masih bersamamu
Waktu kita berdua
Dan mewarnai dunia
Semua yang telah berlalu
Kini teringat lagi
Kini terkenang lagi
Ku ingin kembali…
Hanya rindu yang aku dapatkan bukan cinta mu
Meski kini kau tak mencintai dirku lagi
Kini baru aku menyadari kau begitu berarti
Di dalam hidupku ini…

DOWNLOAD

U…..ME….l.o.V.e….

•May 11, 2009 • 16 Comments

tEmPaT iNI....

mIss...

hanya sye & dier yg tau mksd d sblk pic nih…huhuhuhu… Love Forever

petroSaIns

•May 11, 2009 • Leave a Comment

cont…

after g dataran merdekapetroSains…sye + cik ann + along tasha + b + ieka g laks kat petrosains… laz sye g ctu delah 10 taun lepas..tyme tuh lawatan skolah…10 taun lepas means tyme umo sye 12 taun..kanak2 ribena g…lam mase 10 taun tuh bukan sye da x jejak kaki kat suria KLCC..padahal kat KLCC tuh delah tempat dating…tpi maybe sebb rse tempat tuh tmpat utk kanak2 jew..bile dapat g skung neh cam excited jew…dpt nek dark ride tuh lagu le sonok…tpi ieka dok tanak naek mendtasha + me + b + iekaa alah tuh..aduyai…penakot upenye..hakhak…niway thanx for cik ann coz ov her kitowang dapat discount tuk masuk petrosains…maklum le dloo dier pernah jadi volunteer kat ctu…kitowang cam de tourist guide le bile msuk ctu 🙂

bile da msuk tuh cam bese le..kitowang neh kan gile gambar..pakat bwak kuar mcm2 jens phone n menyenap…n tyme kuar ari tuh..sye la kot yg paling ladiesss..auuuuuuuuuuuuuuuwaaaa…ngehehehe..

banyak gak menda2 baru lam petrosains neh..banyak info yg leh tau…pade mak bapak..elok la bawk ank2 dtg cni..(promoter petrosains)…me n cik ann

we@metroJaya

b, ieka n me

mIlliOn yeArz aGo!!

3D tymEz

muaxxxxhahhaa

kitowang nek helikopter yg kononnye akn mendarat kat pelantar..cik ieka kite neh da takut2..menyinggah jup kat petrosains speed..test le ke

kuatan n kelajuan memasing…then sempat gak p layan 3D..citer dinky dinasour…huhuhuhuhu~

dinosoUr

butterFly

molecule

wiF iEkA

bAngUnAN sUltAN aBduL sAmAd

•May 9, 2009 • 6 Comments

ari neh pepagi lagi saye da bangun…banyak planning…after breakfast saye + cik ann + along tasha + b + ieka dengan cik white menuju ke destinasi iaitu BANGUNAN SULTAN ABDUL SAMAD..tujuannye adlh utk bg chance alongtempat pertama bendera malaysia dikibarkan tasha p bersnap kat ctu utk folio sejarah dier..adesss…

makanya..saye pon bersnap la jugak..ramai pelancong g bersnap kat ctu..sangat pelik..ape yg besh kat ctu pon saye tak tau…tpi kat ctu banyak sejarahnye…saye pernah la jugak dok lepak2 kat ctu…juz tgk jew lampu2 yg cecantik…tpi tak terpikir utk bersnap…ari ni dengan kesedaran yg bru ade..saye pon bersnap..mungkin nanti2 saye da x punya masa utk ke datran merdeka semata utk bersnap..hakhak…aLong aiNa & aLong tasHa

selepas bersnap d tgh panas, destinasi KAMI adelah keee…….’ll be cont… nk kn tdo..nk kn bangun awl lak..ceramah menanti @ 11.30 am..zzzzZZ

kat cni le saye ngan member2 kn kejar ngan shamsul yusof..hakhak..

happY mOtHerz DaY

•May 9, 2009 • Leave a Comment

sempena motherz day 10 MAY nnti saye nk ucapkan camat ari ibu kat umi saye…PN.ROSLENA JUSOH..

umi..

trima kasih menjadi umi yg terbaek

trima kasih memenatkan diri mengandungkan ank ini

trima kasih bergadai nyawa melahirkan ank ini

trima kasih menjaga ank ini dri kecil sehingga mampu berfikir waras

trima kasih memberi nasihat berguna walau ank ini selalu mengabaikannya

trima kasih memarahi ank ini walau selalu ank ini memarahimu kembali

trima kasih tak pernah kurang kasih syg mu utk ank ini tanpa perlu membayarnya

trima kasih membantu ank ini walau ank ini selalu menyusahkanmu

trima kasih…trima kasih..trima kasih…

maaf di atas kenakanlanku yg menggusarkan hatimu

maaf di atas kecuaianku yg memeningkanmu

maaf di ats keterlanjuran kata2ku yg mengguriskan hatimu

maaf di atas kesalahanku sehingga menitiskan air jernih di matamu

hanya maaf yg mampu ku pinta…

segala pengorbananmu tak mampu ank ini membalasnya…

daripada:-

along

i lOve U

fRidAy

•May 8, 2009 • 23 Comments

ari ni..tdo sy d kjutkan ngan caLL driiiii..muhammad shahrul nazmi shamshul anuar..Girl Soldier Kiss..huhuhuh…seb bek le phone neh bunyinye slow…msg bertalu2 pon xsdr coz da sah2 xde bunyi..da caLL bru nk gelabah said sowi..wexxx…i x mrh u le..tpi kalo terkejut tadik memang de gak yg nk kn teNgking…heheheheElectric

semalam..ade org tuh pecahkan 2 bijik pinggan (ntah2 lebey)..patutnye maksu pecahkan jew pale dier laks…ngabeskan pinggan umah atok…dok je umah atok tuh..jaga dier..pemalas...bluekkkkkkkkk…sebenaunye nk mintak maap..tanak wat cmtuh daaaaa…kotttt..hahahhaaa..sape suh emo sgt..Thumbs Down

sowi..ngutuk lak kat cni…nk marah??mrh le..ada aku ksah???(pow ayt IEKA)LOVE uSpray I Love You

TUHAN berikan aku cinta~

•May 8, 2009 • 3 Comments

Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
di jiwa ini Hampa…


Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina


Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terangMu
Biarkan lah aku punya cinta
Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halalMu
Tuhan beri aku cinta…

DOWNLOAD

Me