~c.a.k.i.t

ari ni saye bangun kol 8 ngan niat nk g bank..kaki syae makin sakit..awat ek???huhuhu…toiletnk mandi tp terpaksa membatalkan niat g bank coz kaki yg x bape nk sihat ni…warghhh..bile nk ilang sakit ni???saye nk lari2 kat tgh padang ngan ifa + ct+cikin+aiman+bol+haziq+geng2 mawi yg len…ahax..saye da memperkenalkan watak baru lam blog saye..

semalam saye da telan panadol extend..tp awatlg sakit..tyme g jumpe doc ari tuh dier cakap sakit ni d sbbkan ligamen..ops…saye hampir lupe yg saye da lame x minum susu..sejak dtg training ni saya x bawak susu yg umi bg tuh..semalam jugak saye g beli susu anlene lam kotak..setakat minum 2 kotak x denye nk ok…tghri ni sure saye tak leh lari lg..kalo saye lari kemungkinan besar saye tak leh performe 13 dec nnti..nnti da smpai bkt jalil aye nk g jmpe doc mintak ubt tahan sakit…tu je la cara terakhir saye utk dapt lari tanpa kesakitan..walaupon ketidaksakitan tu hanye sementara..hahahhaaa…

ni saye ngah breakfast ngan biskut coklat..besh plak biskut ni…memang le saye akn ckp best coz de coklat lam biskut tu.huhuhu

saye rindu mr.hafizul….saye taknk ganggu waktu2 kamoo kat umah ngan family kamoo..hope kamoo sehat…jangan minum ais…:(

Advertisements

~ by afdsmkad on December 10, 2008.

One Response to “~c.a.k.i.t”

  1. ajaib la kalu skali minum susu terus hilang sakit tu…
    huhu kene la minum tiap2 ari aina-san.. haa start esok tiap2 pagi kene minum 2 kotak susu smpai 21hb :D…barulah tulang tu sihat dan kuat… hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: