gArAnG??

kelihatan seperti sudah beberape ari saye tak mengupdate saye punye blog..sangat bz…proposal+report+independnt study+presentation..kalo bukak blog pon sekadar tgk if de new comment..ari ni saye terbangun kol 11 akibat dari kelewatan saye tdo malamnye..bukan malam.pagi da tyme 2…sepatutnye saye bangun kol 9 coz kol 10 de presentation multimedia..seb bek presentation kat blik lec..tpi tyme saye g bilik lec..cam ramai la jugak yg nk tnjuk..then da lame tu lec ckp present ari isnin @ selasa plak kat lab..ramai lagi yg tak present..adeh la…so saye pon balik la umah..rest jap then g plak latihan SUA kol 2..kol 6 lebey bru balik kolej lak…latihan ari ni lebey memenatkan dari sbelumnye..huh!!balik tdi umah saye gelap..xder org..ntah p mne sume org..hehehe…pe lagi saye makan2(bukak pose awal..hehhee)..pastu bersenam sket..gayut2..lepak sorg2..dengar lagu…then..tdooooooooo……until 11pm.tersedar bile norzul ain bukak pintu bilik..hehehhe..trus bangun dok depan laptop…

ahax…yg kat ats tu tak de kaitan langsung ngan title post ni..GARANG???saye ni GARANG ke???tdi kat fs..de org bg comment “GARANG LAGI KE SKRANG??”wahai kawan2+sedare mare..jujur la kamoo bg comment kat saye samada saye ni GARANG ke tk???sungguh mengelirukan..setahu saye, tak penah pon saye GARANG..jrg2 ade la..

Penah ke nampak saye marah2 org???xpenah kan…saye ni sangat baik ati(ayt paling poyo)..k la..pent menaip…sekian mekasih:)

Advertisements

~ by afdsmkad on September 13, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: