mALAssssssssssss

saye rase sangat MALAS nk g latihan for SUA..huhuhu..bley tk???da r ujan ni…rase kemalasan 2 yg amat sangat da…tdo lam keadaan tertekan…bangun dengan senyuman..tpi 2 minit je la..bile tgk list keje..huh!!!!da jdi tertekan balik..tpi saye tak de la nk lepas tekanan 2 kat any1 pon..lepas je kat blog ni..hope blog ni xde perasaan…nnti kecian plak..

ari ni da 6 ari poser…tnggl lagi 24hari g nk raye..

tak tau nk taip pe da…baru bangun dri mimpi yg ntah hape2..umi call…tpi x angkat..x larat..nnti top4 la call umi balik..sowi yer pn.roslena..anakmu ini tak larat utk mengangkat phone..if anakmu angkat phone mesti akn kuar cite sal si PENIPU 2..for sure la saye cite kat my m0m..sharing is caring rite..

da la..nanti saye update g.. 🙂

Advertisements

~ by afdsmkad on September 6, 2008.

One Response to “mALAssssssssssss”

  1. asyik2 citer sal si penipoo jew,citer la sal merdeka ke, jiwa bangsa malaysia ke, wawasan 2020 ke,DEB KE…,sal aku ke ..ni asyik2 nk publised si penipoo tu,,glamour r dia dlm tenet ni.huhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: