hAtE dIz sEm!!

da 2 ari kot saye x update blog..huh..sangat bz..saye sangat tak suke sem ni..coz…SANGAT bz..

to-do list

to-do list

pRePaRe for

pRePaRe for

pRePaRe 4

pRePaRe 4

tErTeKaNNNNNNNNNn

tErTeKaNNNNNNNNNn

saye yang tertekan dengan keje yang banyak…tak sabar nak habiskan sem ni n sem akhir nanti..saye tak sabar nak habiskan degree ni..saye dah sangat rase tak suke dok cni..saye windukan bangle..saye windukan yeng..saye windukan teq..saye windukan kawan2 saye dloo..kitowang kawan sejujurnye..tak pernah rase nk menipu..sume masalah share..huhuhu…saye nk balik..cepat la 26hb..tekanan saye da sampai tahap yang tak mampu di kawal..perasaan yg duloonye hepi bile masuk cni da ilang ntah g mne..thanx wat yang still bg support kat saye..n my dear syafiq..thanx sangat sudi dengar org bebel cite sal PENIPU tu..hikhik..bile nk bukak pose same ni????nk balik bukak pose kat umah la..hukhuk…26hb ni insyaallah saye balik ngan my DEAR..ngan cik ann n cik ha skali..nnti balik leh bukak poser kat umah.saye nk lupekan kesakitan ati ni..kat umah saye mesti hepi..saye taknak jadi plastik n saye tak suke org yg plastik..be ur self n i’ll be myself..

-saye yang kebosanan n ketekanan-

Advertisements

~ by afdsmkad on September 5, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: