mY dInNEr….tOnItE…

erm…ari ni akue dok umah je…

my activities kat umah ari ni…

♥ mandi

♥ makan

♥ tengok tv

♥ on9 (update blog + antar testi +chat+bla2..)

♥ bace komik

♥ landing2

malamnyer akue p dinner kat kedai makan kat bawah kawasan umah ni…p makan ngan my makcik (cik ann) + my cousinz (aiman)..n pastu my makcik(cik ha) sowang lagi balik dri keje…tunggu dier lak yg dinner…ahax…ari ni 1st time akue jumper my future uncle…kekkekee..uncle khairul..nice 2 meet u le…

malam td akue makan bihun sup n mnum nescafe o’ais…

hIhI..tYmE dInnEr

– me –

take one more pic

– me againz –

my bihun sup

– bihun sup – (before)

bihun...bihun..

– bihun sup -(after)

manje2 la plak

– cik ann d cuap aiman –

aiman

– aiman –

Advertisements

~ by afdsmkad on May 13, 2008.

2 Responses to “mY dInNEr….tOnItE…”

  1. huhuhuhu….
    besh nye nampak bihun sup tuh…
    bes exam doh ker???
    hehehhe

  2. ermm uncle tu cik ha punyer…erm tp skrg ni ur uncle la, so u punyer jugak lar:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: