iTz mInE~nO cOpYrItE

~ nI tAG nAMa yG aKuE dEsIgN uTk pRoJeCt PR aRi tUe…sO uTk mEnCaPaP aKuE lEtAk tAg nAma aKuE lEr..yG 29 oRg lAgI 2 x kAn nK tUnJuK gAk kOt..hAhahah~

~ nI lAk lOgO uTk kItOwAnG nyEr pRoJeCt…aTaS bAnTuAn MACK n uBaHsUaI oLeH aKuE tErJaDi lA lOgO nI…tHnx mAcK…~

~aHaX…nI dElAH bOoKmARk yG x sEbArApA yG aKuE dEsIgn aS cEndErAhAtI uTk sTuDeNts yG jOiN pRoGrAm tUe..~

…akue nk ucap makasih bnyak kat sumer yg tolong bg idea n komen2 akuenyer design ni( dAK2 uMaH n AIN)..

:dEsInG bY-aFdSmKaD: sEbArAnG aKuAn aKaN dIkEnAkAN tInDaKaN…..

p/S: kEnTaNg pEnYeK..sEdR lA sKeT dIrI tUe..kAlO sUmEr nI aKuE yG wAt x yAH lA nK MASUkkAn nAmE kO sKaLi yG wAt bNdA2 nI..xtAu mAlU kEr…

Advertisements

~ by afdsmkad on April 11, 2008.

3 Responses to “iTz mInE~nO cOpYrItE”

  1. wakakkakakakak………..idup aina!!!!!!!hehehhehehe……sabo na….kentang penyek tu mmg nak kena bg mkn kat biri2 la tu….jg dio…anti kito wat persatuan ANTI KENTANG……huhuhuhu

  2. hye aina..
    sehatt kow??
    hehhe..
    sajo jah nk capap kat page mung
    hahha~

  3. kentang2
    keinginan aku tgk fizikal kau ni makin bertambah jer setiap hari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: