5 dAyz iN aN eNtRyz::

yuhhu…
udah lame driku x mengupdate blog ni…x smpat la…al mklum je keje bnyak..tpi bkn wat pon keje tue…cume kalo kat

kolej der je bnda yg nk d wat..so msa tok mengupdat blog ni x derx…hehehhe…
now akue kat umah cik sue…bkn ponteng clazz but skung ni cti mid term…boshan tol…nk blik umah tket da x derx..

kiter start entry ni dri ari khamis lpas…ari khamis mlm tue akue jd seowng yg rjin coz akue membuat aktiviti2 seorng suri rumah yg berjaya :bsuh bju + lpat bjU + jmur bju..:sesambil wat keje2 tue akue dok chat gak ngan member2 n makcikku  cikann..saje jer chat nk wat tman coz mlm tue kol 2 pgi sumer dak2 umah akue da d alam mmpi…mmpi per ntah diowng tdo awl…akue pon budgt nk tdo awal coz sok akue der claz PR kol 9…walaupon cam mls g tpi niat nk g tue tetap tnggi lam dri ni..ececece…ayt poyo…

JUMAAT
hehehe….”aina..bngun….da kol 8.30 ni…”niken n piqah kjut akue bngn….tyme tue akue da lam 2..nk pegi kels kew tak…bngn amik towel….pastu smbng tdo…hahaha..cam sengal jerk..pastu ain msg akue suh bngn kol 11 coz nk kuar mkn…akue ckap akue x nk mkn…bkn akue xnk mkn sebenrnye…akue raser cam nk smbung tdo lgi…tpi wat alasan x nk mkn…wakakakak…ngah2 syok tdo dgr lak sore ain pnggil akue..da abesh clazz upernyer..dier ckap yuyu da blik umah kakak dier..ain pon nk blik pas owg smyg jumaat..pkir punyer pkir akue pon join dier g kl..dri kl sentrl akue amik teksi trus p umah cik sue..cam leceh jer nk nek tren…hehehe..smpai umah relax2 jap…pastu p p.mlm ngan cik ann..x der bnda menarik ngat pon..hehehe…sok akue planning nk p jumper my beshprend dri zaman skolah2 lu lgi kat ukm…dier ni bkn study kat ukm pon juz g merempat kat kolej kakak dier..haha…2 jer kot bnda yg besh tok ari jumaat..1460999280_m.jpg

zZzz

SABTU
ari ni akue bngn kol 9..pkir blik nk g ke tak ukm…tpi ble pkir windu kat jian akue pon anggap jer akue jd p ukm…pas siap mndi sumer akue amik teksi p kl sentral…skung ni asl nk p kl sntral jer msti nek teksi..hahhaa..sampai kl sntral akue p reload akue nyer touch n go..pastu g tnggu komuter…dkat setgh jam gak nunggu…erkkk…tertekan…sampai kat stesn komuter UKM akue amik teksi p kolej keris mas..lam ukm la 2..pastu g mkn2 kat cafe kolej..boley la than..lebey kuang cam uitm gak..then lepak2 kat blik…da boshan2 tue akue ngan jian kuar nk p kt kolej dato’ onn..hehehe…kolej cyg akue..<HAFIZUL>..tpi ujan wat perjlnn kitowng tergendala…bile da serik ujan budgt nk p tnggu bus…tpi jian nk jaln kaki..so kitowng jaln je la…ingtkan dekat…hahha..uper2nyer jauh gak…tpi tk pe la..smpai gak kitowng kat kolej tue..hafiz trun bork2 ngan kitowng…pastu dier nek mndi jap…tyme ngah tunggu hafiz..juri<ZUHAIRI> sampai ngan kete dier…fuyyyoo..kawn akue da jd kastam..siap der kete lgi tue..hebat2…juri antar akue ngan hafiz kat kl sentral…akue ngan hafiz mkn kat tmpat beser kitowng mkn…dier mkn lala set n akue mkn sizzling..pastu akue nek teksi blik umah..hafiz lak blik umah kakak dier..tyme akue sampai umah jian ckap kat akue diorng g jumper pp<MOHD KHAIRUL HAFIFIL> kat kolej dier..akue ngan jian bru tau pp pon dok ukm…mak aih…dlu punye la terok kitowng…laz2 dpt gak msuk u..pp tue beshprend akue gak…windu giler…jian bg no phone pp kat akue…akue call pp jup..mak aih…sore same jer…x brubah…hahahha..mlm nyer akue tdo ngan lena…hahahhaa..ponat den…forever.jpg

AHAD
sleep…sleep n sleep…bngun n g bli mknan kat bwah ngan cik ann..then..sleep again…mlm nyer gyut ngan john + azim + kYm..hahahaha..then sleepp..2morrow akue nk jmpe barbasto wat kali ke 3…wexxx…zzzz

ISNIN
ari ni cik ann + cik ha p keje..juz tngal akue n cik sue kat umah…pgi td bngn kol 9lebey2…pastu dok lepak2 kat ktil..hehehe..bng2 g online..dok chat ngan kym jup…hehehe…dier daa add blik akue kat fs…kol 2 kuar ngan barbasto..dier g amik akue kat lift umah..wakakaka..kitowng p secret recipe..mkn2..lepak2…barbasto ni 1st member yg akue close kat IREANS…kuar jap jer..coz dier nk kn p usj lak..jd driver mkcik dier…dier antar akue smpai umah n dier blik ler…n…smpai umah smbung dok chat…ngan ain..thafieq…ktm…eh…clap eja..kym la..sok planng nk g library negara ngan ain..nk tman dier g cri jurnal..akue lak nk g wat assmnt kat c2…kalo dok umah keje dok on9 je la…hehehhee…nti aku continue lgi…buuybuy!!smile.jpg

Advertisements

~ by afdsmkad on February 4, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: